Hvem er vi?

Danmarksmakerskabet forener synergier fra tre forskellige partnere med hver deres spidskompetence indenfor henholdsvis STX-uddannelserne, skole-virksomhedssamarbejde samt entreprenørielle undervisningsforløb. DanmarksMakerskabet er således funderet i et bredt samarbejde på tværs af uddannelses- og vidensinstitutioner -Sammen står vi stærkere.

Danmarksmakerskabet bor hos Frederikssund Gymnasium, en proaktiv uddannelsesinstitution med et stærkt samarbejde forankret i lokalområdet, såvel uddannelsesinstitutioner som virksomheder. Frederikssund Gymnasium er tilknyttet Makerværket i Frederikssund, et Makerspace, der forener uddannelsesinstitutioner og skole-virksomhedssamarbejde i Frederikssund Kommune.

Frederikssund Erhverv er en selvstændig privatdrevet erhvervsforening, hvis formål er at styrke udviklingen af det lokale erhvervsliv. Frederikssund Erhverv arbejder målrettet for et stærkt samarbejde mellem uddannelserne og virksomhederne i Frederikssund Kommune.

Fonden for Entreprenørskab – Hovedstaden (FFE) er en regional støtteforening til Fonden fra Entreprenørskab, hvis formål er at fremme entreprenørielle kompetencer hos elever og studerende i det danske uddannelsessystem.