Undervisningskoncept om klima og biodiversitet

Lav et koncept for undervisning i grundskolen indenfor et eller flere fag, der lægger op til at arbejde med klima og biodiversitet med udgangspunkt i Gottliebs projekt.

Lav desuden et koncept for udbredelse af undervisningsmaterialet til skoler/lærere/elever, så det kommer bredt ud og bliver brugt af målgruppen.

Baggrund for problemstillingen

Klima og biodiversitet står højt på dagsordenen over hele Danmark. Hos Anlægsgartner Gottlieb arbejder vi med begge dele.

Vi støtter bl.a. et lokalt samarbejdsprojekt, med omdannelse af et grønt område i Skibby. Projektet understøtter og fremmer biodiversitet i et område, der skal være en del af lokalsamfundet og som bliver brugt af både private og institutioner, fra børn og unge til ældre, fra skoler til sundhedssektor.

Helt konkret vil vi gerne have bud på, hvordan vi kan gøre området til et sted, der rummer mulighed for at elever og lærere i grundskolen kan arbejde med klima og biodiversitet. Jeres bud skal også indeholde et koncept for udbredelse til skolerne.

Benspænd

Lav et koncept for undervisning i grundskolen indenfor et eller flere fag, der lægger op til at arbejde med klima og biodiversitet med udgangspunkt i Gottliebs projekt. Krav:

a. Der skal laves frit tilgængeligt undervisningsmateriale

b. Materialet skal kunne bruges i/på andre arealer (med biodiversitet)

c. Der skal være et interaktivt element

d. Elever fra grundskolen skal inddrages, som en del af undersøgelsen, udviklingen eller afprøvningen af konceptet

Lav desuden et koncept for udbredelse af undervisningsmaterialet til skoler/lærere/elever, så det kommer bredt ud og bliver brugt af målgruppen

Virksomheden

Hos Anlægsgartner Gottlieb løser vi dagligt alt fra små anlægsopgaver til store Entreprenør- og kloakprojekter. Vi tilbyder desuden generelt vedligehold af privathaver, f.eks. beskæring, lugning og hækkeklipning samt serviceaftaler til virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger for pleje af grønne arealer.

Hos Anlægsgartner Gottlieb er det grønne ikke kun beplantning, men også en tilgang og vi sætter en stor ære i at holde os opdateret på udviklingen inden for biodiversitet og bæredygtige løsninger. Vi uddanner løbende vores medarbejdere i, hvordan de bedst tager hensyn til natur, klima og biodiversitet på vores projekter. Det gælder alle arbejdsprocesser ift. både anlæg og kloakarbejder, beplantning, grøn pleje og drift.

Yderligere info

https://gartnergottlieb.dk/

Frederikssund kommune biodiversitetspulje

KONTAKTINFORMATION

Projektleder Susanne Stokkebro Bech

sbe@gartnergottlieb.dk