Træning efter hjerneskade

Design en række træningsredskaber, der kan være med til at genoptræne personer med skade efter hjerneblødning eller blodprop i hjernen.

Lav desuden en plan for formidling af projektet bredt til borgere i kommunen og kommende brugere. Formidlingen skal tilpasses målgruppen og deres foretrukne informationskilder.

Baggrund for problemstillingen

Klima og biodiversitet står højt på dagsordenen over hele Danmark. Hos Anlægsgartner Gottlieb arbejder vi med begge dele.


Et af de projekter vi arbejder på, er et grønt område i Skibby. Her vil vi understøtte og fremme biodiversitet i et område, der skal være en del af lokalsamfundet og som bliver brugt af både private og institutioner, fra børn og unge til ældre, fra skoler til sundhedssektor.

Helt konkret vil vi gerne have bud på, hvordan vi kan gøre det grønne område til et sted, der rummer tilbud til træning af personer med hjerneskade. Jeres bud skal også indeholde en plan for formidling af tilbuddet til brugerne.

Benspænd

Design en række træningsredskaber, der kan være med til at genoptræne personer med skade efter hjerneblødning eller blodprop i hjernen. Krav:

a. Redskaberne skal stå udendørs hele året og ikke kræve vedligeholdelse. De skal desuden have mere end én funktion, fx en trappe til steptræning, som også kan bruges som siddeplads/bænk.

b. Redskaberne skal stå på et areal der er udlagt til at understøtte/øge biodiversitet og skal i udformning og design passe ind i denne sammenhæng

Lav desuden en plan for formidling af projektet bredt til borgere i kommunen og kommende brugere. Formidlingen skal tilpasses målgruppen og deres foretrukne informationskilder.

Virksomheden

Hos Anlægsgartner Gottlieb løser vi dagligt alt fra små anlægsopgaver til store Entreprenør- og kloakprojekter. Vi tilbyder desuden generelt vedligehold af privathaver, f.eks. beskæring, lugning og hækkeklipning samt serviceaftaler til virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger for pleje af grønne arealer.

Hos Anlægsgartner Gottlieb er det grønne ikke kun beplantning, men også en tilgang og vi sætter en stor ære i at holde os opdateret på udviklingen inden for biodiversitet og bæredygtige løsninger. Vi uddanner løbende vores medarbejdere i, hvordan de bedst tager hensyn til natur, klima og biodiversitet på vores projekter. Det gælder alle arbejdsprocesser ift. både anlæg og kloakarbejder, beplantning, grøn pleje og drift.

Yderligere info

https://gartnergottlieb.dk/

Projektleder Susanne Stokkebro Bech

sbe@gartnergottlieb.dk